03:27 13 Mai 2021
În direct
 • EUR21.53
 • USD17.76
 • RUB0.24
 • RON4.37
 • UAH0.64
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  15171

  Aleksandr Lukașenko a declarat că opoziția încearcă să-i găsească niște palate, pentru a realiza un film similar celui în care a fost vizat Putin.

  BUCUREȘTI, 2 mar – Sputnik. Președintele Belarusului, Aleksandr Lukașenko, a declarat că reprezentanții opoziției, care s-au retras în afara țării, încearcă să găsească “palatul lui Lukașenko”, însă nu vor reuși, pentru că șeful statului nu are “niciun fel de palate”.

  Potrivit Sputnik Belarus, marți Lukașenko a participat la o ședință dedicată cooperării ruso-belaruse în sfera militară, în care s-a discutat și despre negocierile cu Vladimir Putin la Soci, pe 22 februarie.

  “Acum, fugarii noștri (opozanții n.r.) au găsit “palatul lui Putin”… Să caute, să arate. Apoi vom lua de mână câțiva din protestatari și vom arăta. Își lansează drone deja. Urmăresc toate acestea și mă gândesc: Dacă vreți să aflați ceva, adresați-vă mie. Vă vom arata orice încăpere”, a declarat Lukașenko.

  Potrivit lui, reprezentanții opoziției “filmează și fotografiază niște case particulare și produc un film, similar celui despre Putin, pentru a le atribui lui Lukașenko”.

  “Nu vor reuși. Vă spun din nou, celor care mă ascultă: Timp de un sfert de secol Lukașenko nu a furat nimic de la stat, niciun fel de palate”, a adăugat președintele republicii.

  Tematic

  Igor Dodon a fost decorat de către Alexandr Lukașenko: Iată pentru ce merite
  Lukașenko: Vestul nu are niciun drept să ne spună cum să trăim
  Putin și Lukașenko se vor întâlni la Soci
  Întâlnirea dintre Putin și Lukașenko a durat peste șase ore
  Putin și Lukașenko au plecat la schi după negocieri
  Peskov, despre negocierile dintre Putin și Lukașenko
  Tagurile:
  Republica Belarus, Belarus, Aleksandr Lukașenko

  Știrile Zilei