13:13 12 Mai 2021
În direct
 • EUR21.63
 • USD17.79
 • RUB0.24
 • RON4.39
 • UAH0.64
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  332310

  YouTube a eliminate înregistrarea video a discursului lui Donald Trump, publicat de agenția Sputnik.

  BUCUREȘTI, 3 mar – Sputnik. YouTube a eliminat clipul agenției Sputnik cu discursul fostului președinte al SUA, Donald Trump. Compania Google și-a motivat acțiunea prin lipsa unui context necesar.

  Într-un discurs rostit duminică în cadrul conferinței conservatoare CPAC în Orlando, politicianul a făcut din nou declarații despre falsificarea alegerilor din 2020.

  Mai devreme Google a avertizat agenția că înregistrarea video încalcă regulile platformei, potrivit cărora un conținut potențial sensibil trebuie să fie marcat în mod corespunzător.

  De asemenea, marți YouTube a eliminat un video similar publicat de RT. Postul de televiziune a fost informat că în imagini lipsește un context, care ar arăta că afirmațiile lui Trump reprezintă un “discurs de ură”, chiar dacă transmisiunea în direct nu a fost însoțită de comentarii.

  RT a menționat că video similar, publicat de Reuters, The Independent, ABC și multe alte instituții media sunt accesibile în continuare. Potrivit serviciului de presă al Google, citat de RIA Novosti, politica YouTube interzice orice conținut în care se menționează erorile care au influențat rezultatele alegerilor prezidențiale din SUA, însă pentru anumite clipuri se admit excepții.

  Tematic

  Câți republicani l-ar urma pe Trump într-un nou partid
  Moscova cere Twitter explicații în legătură cu blocarea “conturilor anti-NATO”
  Twitter a eliminat conturile care “subminau încrederea în NATO”
  Donald Trump se întoarce, discurs exploziv: „Democraţii au pierdut Casa Albă”
  Youtube a avertizat RT pentru transmisiunea discursului lui Trump
  Tagurile:
  Youtube, Donald Trump

  Știrile Zilei