12:36 23 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.37
 • USD17.97
 • RUB0.25
 • RON4.34
 • UAH0.66
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  154803

  Abordată de un necunoscut într-un tren de metrou din Paris, pe linia șapte, la miezul nopții, o tânără în vârstă de 22 de ani a fost nevoită să îi facă sex oral înainte de a fi violată. Agresorul, arestat de 11 ori pentru acte de violență, a fost găsit ore mai târziu.

  La scurt timp după miezul nopții, o tânără a fost agresată sexual și violată într-un tren de metrou din Paris de către un individ, între două stații ale liniei șapte din centrul orașului, în noaptea de 28 februarie spre 1 martie, relatează Le Parisien, citat de Sputnik France.

  Tânăra de 22 de ani luase direcția către La Courneuve (Sena-Saint-Denis) când atacatorul s-a apropiat de ea între stațiile Palais Royal și Pyramide din arondismentul 1.

  Tânăra a încercat să oprească hărțuirea, dar reacția atacatorului a fost violentă. A forțat-o să facă sex oral și apoi a violat-o. Prezente în tren, două persoane au intervenit pentru a preveni violul. Făptuitorul a fost obligat să iasă din metrou.

  În șoc, victima a fost rapid îngrijită de polițiști și salvatori și dusă la camera de urgență Hôtel-Dieu.

  Agresorul a fost găsit

  După obținerea unei descrieri a atacatorului de la martori, anchetatorii de la Serviciul Regional de Transport (SRT) au folosit, de asemenea, imagini CCTV pentru a-l căuta.

  Dimineața, individul a fost reperat la stația Châtelet, ieșind din linia 7. A fost arestat și luat în custodia poliției. Tânărul de 25 de ani "a fost deja arestat de 11 ori pentru acte de violență și infracțiuni sexuale", a declarat o sursă apropiată anchetei, potrivit sursei citate.

  Rezultatele unei examinări comportamentale au arătat că starea sa mentală era incompatibilă cu custodia poliției. Astfel, acesta a fost plasat într-un spital specializat.

  Tagurile:
  metrou, viol, Paris

  Știrile Zilei