22:52 24 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.98
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  34133

  Directorul executiv al companiei Pfizer, Albert Burla, și-a anulat vizita în Israel după ce s-a depistat că nu era complet vaccinat împotriva COVID-19.

  BUCUREȘTI, 7 mart - Sputnik. Directorul general al companiei Pfizer, Albert Burla, și-a anulat vizita în Israel după ce s-a depistat că nu era complet vaccinat împotriva COVID-19. Acest lucru a fost anunțat de The Jerusalem Post cu referire la postul local de televiziune local N12.

  Se remarcă faptul că Burla însuși și membrii delegației care trebuia să-l însoțească în călătorie nu au primit a doua doză a preparatului. Drept urmare, au decis să amâne vizita pentru câteva zile.

  În decembrie, după cum și-a amintit ziarul, Burla a spus că va aștepta până când grupul său de vârstă va începe să fie vaccinat. Potrivit acestuia, el nu a vrut „să sară peste coadă”.

  Reprezentantul Pfizer a menționat că rămân interesați să viziteze Israelul. Vizita în țară poate fi amânată până la sfârșitul primăverii.

  Anterior, prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a spus că negociază cu conducerea Pfizer pentru construirea unei fabrici de producere a vaccinurilor în țară.

  Vaccinarea în masă a populației împotriva COVID-19 a început în Israel pe 20 decembrie 2020. Pe 10 ianuarie, cei vaccinați au început să primească cea de-a doua doză a preparatului.

  Tematic

  Pfizer și Biontech au cerut UE 54 euro pentru un vaccin
  Reacție adversă gravă în România după a doua doză de vaccin Pfizer
  Pfizer a rămas în urmă cu 10 milioane de doze de vaccin
  Tagurile:
  Pfizer

  Știrile Zilei