18:53 07 Mai 2021
În direct
 • EUR21.48
 • USD17.84
 • RUB0.24
 • RON4.36
 • UAH0.64
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  12122

  Un bărbat din Texas, având o pușcă și muniție în mașină, a fost arestat de Poliția din Washington chiar în zona reședinței oficiale a vicepreședintelui SUA Kamala Harris.

  BRUXELLES, 18 mart – Sputnik. Poliția spune că ofițerii l-au arestat și acuzat pe Paul Murray, în vârstă de 31 de ani, din San Antonio, și că o pușcă și muniție au fost recuperate din vehiculul său.

  Un raport al poliției arată că ofițerii susțin că Murray deține o „pușcă semiautomatică AR-15, 113 gloanțe neînregistrate și cinci încărcătoare pentru 30 de gloanțe”.

  Potrivit poliției, el a fost acuzat pentru purtarea unei arme periculoase, purtarea unei puști sau a puștii în afara unei afaceri, deținerea de muniție neînregistrată și deținerea unui dispozitiv de alimentare cu muniție de mare capacitate.

  Serviciul secret al SUA a declarat că ofițerii l-au reținut pe bărbat înainte ca poliția metropolitană să ajungă la fața locului. Un oficial al Serviciului Secret spune că nici una dintre persoanele protejate nu se afla la reședință în momentul incidentului.

  Tematic

  Cine este Kamala Harris, noua STEA de la Washington, speranța în bătălia cu Trump
  De ce a fost aleasă Kamala Harris ca viitor posibil vicepreședinte al SUA
  Tagurile:
  Kamala Harris

  Știrile Zilei