20:03 11 Mai 2021
În direct
 • EUR21.51
 • USD17.82
 • RUB0.24
 • RON4.37
 • UAH0.64
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  662292

  Într-un interviu acordat pentru RT, fosta asistentă a lui Biden l-a comparat pe Vladimir Putin cu un leu, apreciind răspunsul acestuia la afirmațiile dure ale lui Biden în adresa sa.

  BUCUREȘTI, 23 mart - Sputnik. Fosta senatoare și ex-angajată lui Joe Biden, Tara Reed, într-un interviu acordat pentru RT, a apreciat răspunsul lui Vladimir Putin la afirmațiile dure ale lui Biden în adresa sa.

  Săptămâna trecută, liderul american, într-un interviu acordat ABC, a promis că președintele rus va „răspunde” pentru „amestecul în alegerile din SUA”. De asemenea, el a răspuns afirmativ când a fost întrebat dacă îl consideră pe liderul rus un „criminal”. Ca răspuns, Putin i-a urat lui Biden multă sănătate. El s-a oferit să aibă o discuție directă și deschisă vineri sau luni, dar conversația nu a avut loc până la urmă. După cum a remarcat purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, „partea americană nu era pregătită pentru asta”.

  „Președintele Putin ... Știți, un leu nu trebuie să spună că este un leu, acest lucru este evident. Eu și mulți alți americani am considerat reacția sa calmă și echilibrată. Și aceasta este o adevărată ușurare, deoarece noi, cetățenii din America, nu avem nevoie deloc de un război cu Rusia. Este absurd și propagandă ", a spus Reed. O secvență din interviul realizat a fost plasată pe canalul de Telegram al RT.

  Tematic

  Video: Vladimir Putin și Serghei Șoigu - într-o minivacanță în Taiga
  Putin: Suntem gata să trăim în noi condiții geopolitice
  Erdogan, despre reacția lui Putin la declarațiile lui Biden: E splendidă
  Tagurile:
  leu, Vladimir Putin

  Știrile Zilei