17:53 18 Mai 2021
În direct
 • EUR21.61
 • USD17.76
 • RUB0.24
 • RON4.39
 • UAH0.64
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  597210

  Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a lansat o urare de Paște care a făcut valuri prin modul inedit prin care s-a referit și la adversarii săi politici.

  BRUXELLES, 5 apr – Sputnik. Fostul preşedinte Donald Trump a transmis un mesaj de Paşte în care le-a urat sărbători fericite inclusiv advresarilor săi politici pe care i-a calificat într-un mod memorabil.

  "Paşte fericit tuturor, inclusiv nebunilor radicali de stânga care au falsificat alegerile prezidenţiale şi vor să ne distrugă ţara", este mesajul de Paște din comunicatul lui Trump.

  Doar că fostul președinte nu poate transmite acest mesaj pe reţelele de socializare, după ce conturile sale au fost suspendate, motiv pentru care s-a bazat pe alți utilizatori ai rețelelor pentru diseminarea urării.

  Astfel, Kenneth Vogel, reporter al New York Times, a distribuit mesajul lui Trump și l-a însoțit de un comentariu laudativ: ”Nici Iisus nu ar fi putut s-o spună mai bine”.

  Spre deosebire de mesajul șocant al lui Trump, actualul președinte al SUA, Joe Bien şi prima doamnă Jill Biden, s-au folosit de Paște pentru a-i îndemna pe americani să se vaccineze.

  Biden a spus că vaccinarea este "o obligaţie morală" şi şi-a încheiat mesajul postat pe Twitter cu urarea: "Familia noastră vă urează sănătate, speranţă, bucurie şi pace. Paşte fericit tuturor!". Un mesaj obișnuit, tern, departe de capacitatea lui Trump de a stârni furtuni chiar și după ce a părăsit Casa Albă.

   

  Tematic

  Trump Jr. despre Biden: „Un costum gol cu un teleprompter”
  Când se decide Trump dacă va candida din nou la Casa Albă
  Rusia, acuzată de susținerea lui Trump: Reacția Moscovei
  Tagurile:
  Paștele, Trump

  Știrile Zilei