16:16 23 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.68
 • USD17.99
 • RUB0.24
 • RON4.40
 • UAH0.64
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  2831253

  Avem de-a face cu o interes internațional și o lucrare de imagine în cazul controversatului Vlad Voiculescu? Se pare că da – iar Carmen Avram tocmai demonstrează că presa occidentală își dă concursul

  BUCUREȘTI, 9 apr – Sputnik. Atenția pe care presa occidentală i-o acordă lui Vlad Voiculescu este uimitoare! De fapt, vorbim de un personaj obscur, fără realizări, fără legătură cu domeniul, fără nicio calitate pentru a fi băgat în seamă de mass media!

  Și, totuși…

  Carmen Avram prezintă contrariul - presa internațională, evident cea occidentală, îi acordă atenția și chiar cele mai frumoase aprecieri lui Vlad Voiculescu.

  Iată fragmente extrase se europarlamentarul Carmen Avram care atestă această bizară atitudine a presei occidentale pentru controversatul ministru, făcut de râs total în ultimele zile:

  - ”In mod clar diferit de predecesorii săi şi cu bune intenții incontestabile, Voiculescu vrea sa facă schimbări în sistemul de sănătate românesc (...)”

  - „Voiculescu are un zâmbet empatic”.

  - ”Voiculescu (...) un tip cam de 30 de ani, uşor ciudat, cu un obicei de a zâmbi în momente nepotrivite, este evident sincer în dorința lui de a repara un sistem distrus”.

  - ”Voiculescu, activist pentru drepturile pacienților, cu un aer adolescentin, care exprima atâta onestitate, cordialitate şi compasiune, încât te face să speri că nu e un escroc”

  - ”El spune că îl doare să vadă cât de puțin s-a schimbat şi că tot ce au făcut el şi echipa lui (în 2016-n.r) a fost distrus din nou în anii care au urmat. Avem nevoie (spune el) de o abordare diferită, în materie de transparență şi responsabilitate şi sper că le-am arătat românilor că acest lucru e posibil la toate nivelurile”.

  La aceste elogii se adaugă și surprinzătoarea nominalizare la premiile Oscar a filmului cvasi-documentar ”Colectiv”, în care Vlad Voiculescu are un rol extrem de pozitiv.

  De fapt, cine este Vlad Voiculescu se vede în imaginile de mai jos. Întrebare logică: prin elogiile bizare aduse presa occidentală se confirmă că prin numirea lui la Ministerul Sănătății se urmăresc obiective de tip privatizare, combinații medicale internaționale… sau chiar e omul potrivit pentru… ”PLANdemie”, cum se spune în mediul ”nealiniat”?

  Tagurile:
  Presa, Vlad Voiculescu, Carmen Avram

  Știrile Zilei