00:59 21 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.33
 • USD17.90
 • RUB0.25
 • RON4.33
 • UAH0.66
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  21033

  Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a declarat că a dat dispoziții pentru pregătirea întrevederii cu președintele rus, Vladimir Putin.

  Vladimir Putin
  © Sputnik / Михаил Климентьев
  BUCUREȘTI, 26 apr – Sputnik. Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a declarat că cel mai probabil întrevederea lui cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, va avea loc, iar data și locul urmează să fie detaliate. Șeful statului ucrainean a precizat că a dat dispoziție șefului administrației prezidențiale, Andrei Ermak, să se ocupe de chestiunile organizatorice.

  “În primul rând, cred că totul merge spre faptul că întrevederea va avea loc. Într-adevăr am propus, ați fost martori, să ne întâlnim în Donbas. Președintele Rusiei și-a confirmat dorința de a ne întâlni, însă mi-a propus Moscova drept loc de întâlnire. Am dat dispoziții șefului oficiului președintelui, Andrei Ermak, să ia legătura cu administrația președintelui Putin, pentru a se înțelege, să identifice termenii și locul sau orașul unde ne putem vedea. Cred că cel mai important este esența, subiectul discuției. Locul și data sunt deja detalii”, a declarat președintele Ucraina în timpul unui discurs rostit la Cernobîl.

  Tematic

  Istoric: Ucraina are pretenții teritoriale față de Moldova - ce vor face Sandu și Zelenski
  Zelenski i-a propus lui Putin să se întâlnească în Donbas
  Putin e dispus să se întâlnească cu Zelenski la Moscova
  Tagurile:
  Rusia, Ucraina, Vladimir Putin, Vladimir Zelenski

  Știrile Zilei