20:30 24 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.98
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  10302

  Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie informează că, în săprămâna 3-10 mai 2021, valorile temperaturii vor fi apropiate de normalul perioadei în luna care urmează. Când vin ploile.

  BUCUREȘTI, 3 mai – Sputnik. Vremea ține cu românii: aceasta este concluzia prognozei meteo dată publicității de reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie pentru Săptămâna Luminată, adică pentru prima săptămână după Paște.

  Săptămâna 3 – 10 mai

  Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele montane, scrie stiripesurse.ro.

  Săptămâna 10 – 17 mai

  Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în regiunile extracarpatice și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

  Săptămâna 17 – 24 mai

  Valorile de temperatură în această săptămână se vor apropia de cele normale pentru perioada în care ne aflăm, pe întreg teritoriul României.. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în sud-vest și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

  Săptămâna 24 – 31 mai

  Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general excedentar în regiunile nord-vestice, dar și ușor deficitar în

  regiunile sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

  Tagurile:
  Paști, Prognoza meteo

  Știrile Zilei