22:31 24 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.98
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  46190

  Rareș Bogdan confirmă că la nivelul Comisiei Europene a fost respins un capitol integral din PNRR care viza finanțarea a ceea ce se consideră a fi ”arma secretă” a USR

  BUCUREȘTI, 17 mai – Sputnik. Dezvăluire „nucleară” – la Bruxelles a fost respins integral capitolul care prevedea bani pentru ONG-uri, iar conform surselor mass media (Antena 3), sumele fuseseră introduse de USR PLUS.

  În direct la Antena 3, europarlamentarul Rareș Bogdan a confirmat că, într-adevăr, s-au respins acei bani!

  Întrebat de realizatorul TV Adrian Ursu dacă e adevărat că ”în PNRR puseseră domnii de la USR niște mulți, foarte mulți bani pentru ONG-uri?”, Rareș Bogdan a răspuns:

  ”Cu respect, d-le Ursu, n-am să spun că au pus domnii de la USR sau altcineva, spun doar că Comisia Europeană a respins integral sumele alocate către ONG-uri”.  

  Întrebat și de câți bani era vorba, Rareș Bogdan a sugerat că ar fi fost respinsă o sumă de circa 2 miliarde.

  De altfel, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea (USR PLUS), cel responsabil de PNRR,a sugerat că anul acesta se va aloca o cotă semnificativă și ONG-urilor, o zonă în care USR PLUS are o mare susținere.

  Interesant este că pierderea acestei sume – și implicit, darea peste cap a planului USR - a fost anunțată/confirmată de portavocea PNL, Rareș Bogdan.

  Tagurile:
  Rareș Bogdan

  Știrile Zilei