12:18 13 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.52
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1793)
  269 0 0

  În Franţa, regulile privind telemunca vor fi relaxate începând cu 9 iunie, pentru a permite angajaților să revină treptat în companii în contextul scăderii numărului de cazuri COVID-19.

  BUCUREŞTI, 27 mai – Sputnik. Regulile privind telemunca în Franţa vor fi relaxate începând cu 9 iunie, pentru a permite angajaților să revină treptat în companii, a anunţat ministrul francez al Muncii, Elisabeth Borne.

  „Datorită îmbunătățirii situației sanitare, din 9 iunie companiile vor avea posibilitatea de a stabili, între conducere și reprezentanții angajaților, un număr minim de zile de telemuncă pe săptămână”, a declarat ministrul Muncii la Sud Radio.

  „Telemunca rămâne (…) [o soluţie] importantă pentru a reduce răspândirea virusului”, dar ea nu va mai fi „sistematică pentru toate activitățile care o permit”, a adăugat Borne, citată de Sputnik France

  Noul protocol pentru companii, prezentat deja partenerilor sociali, va fi afişat online săptămâna viitoare.

  Pe lângă diminuarea constrângerilor privind telemunca, normele sanitare, precum purtarea măștii sau distanțarea fizică, vor continua să se aplice. Întâlnirile se pot relua, dar cu menţinerea unei distanţe de patru metri între persoane și a gesturilor de barieră, a spus Elisabeth Borne.

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1793)

  Tematic

  De azi se relaxează RESTRICȚIILE în Franța - ce se schimbă din 19 MAI
  Macron și Le Pen sunt finaliștii potențiali ai alegerilor prezidențiale din Franța
  Franța: pașaportul de vaccinare este obligatoriu la marile evenimente

  Știrile Zilei