10:41 15 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.71
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  75230

  O polițistă ar fi fost înjunghiată de mai multe ori în La Chapelle-sur-Erdre, Franța, de un atacator cu cuțitul, care i-a provocat răni grave. Suspecul a fugit, iar ofiţerii de poliţie îl caută.

  BUCUREŞTI, 28 mai – Sputnik. O polițistă din Nantes, Franţa, ar fi fost înjunghiată de mai multe ori în La Chapelle-sur-Erdre, Franța, de un atacator cu cuțitul, care i-a provocat răni grave. Ofițerii îl caută pe suspect, despre care se crede că a fugit pe jos, după ce mașina sa a fost găsită în oraș.

  Surse din poliție au declarat pentru postul BFMTV că atacul a avut loc în jurul orei 10:00 dimineața (8:00 GMT) vineri dimineață în La Chapelle-sur-Erdre, Loire-Atlantique. Agresorul ar fi intrat în secția de poliție a orașului înainte de a ataca poliţista, potrivit RT

  ​Aceasta a fost rănită la membrele inferioare, potrivit relatărilor, și este grav rănită. A fost dusă urgent la spital.

  ​Ofițerii caută acum agresorul. Peste 80 de jandarmi şi trei unități de câini au fost desfășurate, împreună cu un elicopter de poliție. Pe Twitter, Jandarmeria Națională a îndemnat locuitorii să „evite zona” și „să respecte cu strictețe instrucțiunile poliției”.

  Tematic

  Franța: pașaportul de vaccinare este obligatoriu la marile evenimente
  De azi se relaxează RESTRICȚIILE în Franța - ce se schimbă din 19 MAI
  Macron și Le Pen sunt finaliștii potențiali ai alegerilor prezidențiale din Franța

  Știrile Zilei