15:53 19 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Summit Putin - Biden (56)
  12941

  Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, spune că nu ar trebui să ne așteptăm la prea multe de la viitoarea întâlnire dintre președintele rus Vladimir Putin și omologul său american Joe Biden, chiar dacă este extrem de importantă

  BRUXELLES, 4 iun – Sputnik. Viitoarea întâlnire dintre președintele rus Vladimir Putin și omologul său american Joe Biden, programată pentru 16 iunie, este extrem de importantă, dar nu ar trebui să ne așteptăm la prea multe de la aceasta, a declarat astăzi purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, conform Sputnik

  "Aceasta este într-adevăr o întâlnire foarte importantă. În același timp, ar fi greșit să avem așteptări exagerate", a spus Peskov.

  Potrivit purtătorului de cuvânt al Kremlinului, cele două țări nu sunt de acord cu atât de multe lucruri încât „nu există motive să ne așteptăm la vreun progres în atingerea [unei] înțelegeri”.

  Atât Putin, cât și Biden vor avea posibilitatea să pună pe tapet subiectele cărora fiecare dintre ei le acordă prioritate, a dat asigurări Peskov.

  "Începutul unui dialog la nivel înalt este un semn foarte pozitiv, în ciuda stării deplorabile a relațiilor bilaterale. Știți că președintele Putin dorește să îmbunătățească starea relațiilor noastre ... Dar acest lucru este posibil doar pe bază de înțelegere reciprocă și de respect pentru interesele celuilalt ”, a continuat Peskov.

  Moscova și-a exprimat anterior speranța că Putin și Biden vor discuta stabilitatea strategică globală și relația SUA-Rusia în cadrul viitoarelor discuții de la Geneva. Casa Albă a menționat că agenda va include chestiuni legate de Ucraina și Belarus, precum și noul tratat START, dar și situația din Iran.

  Тема:
  Summit Putin - Biden (56)
  Tagurile:
  Geneva, Joe Biden, Vladimir Putin, Kremlin

  Știrile Zilei