19:26 22 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.32
 • USD17.92
 • RUB0.25
 • RON4.33
 • UAH0.66
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Summit Putin - Biden (56)
  230012

  Mircea Geoană, adjunctul secretarului general al NATO, și-a împărtășit așteptările de pe urma întrevederii dintre Putin și Biden.

  BUCUREȘTI, 7 iun – Sputnik. Adjunctul secretarului general al NATO, Mircea Geoană, speră că întrevederea președinților Rusiei și SUA, Vladimir Putin și Joe Biden, pe 16 va fi un prilej pentru un dialog constructiv între alianță și Rusia.

  Întrevederea dintre Biden și Putin va avea loc pe 16 iunie, la Geneva.

  “Sunt convins că președintele Biden va vorbi foarte deschis despre comportamentul destabilizator al Rusiei în diverse domenii și direcții. În același timp, ceea ce e bine pentru stabilitatea strategică, e că se va discuta și despre controlul asupra înarmărilor, echilibrul nuclear strategic, schimbarea climatică, probleme în care este necesară o colaborare. Eu sper la un dialog sincer, în cadrul căruia se va putea identifica o soluție pentru problemele în care putem coopera cu Rusia mai constructiv”, a declarat Geoană, într-un intervenție video la conferința pentru susținerea democrației luptei împotriva corupției Zero Corruption, desfășurată la Kiev.

  Тема:
  Summit Putin - Biden (56)

  Tematic

  Tragedie în familia lui Mircea Geoană: doliu uriaș
  Se confirmă - Mircea Geoană ar fi marea soluție a PSD! Cu o condiție… care ține de Rusia!
  Geoană, declarație de ultimă oră prin care îl confirmă pe Ion Iliescu

  Știrile Zilei