16:08 16 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.52
 • USD18.18
 • RUB0.28
 • RON4.35
 • UAH0.69
  Klaus Iohannis

  Radu Cristescu: „Un preşedinte care n-a transmis nimic de acolo"

  © Facebook / Klaus Iohannis
  Klaus Iohannis
  Sa primesc un link scurt
  22510

  Fostul vicepreşedinte al Partidului Mişcarea Populară şi fondator al mişcării Alternativa este foarte caustic atunci când vorbește despre prestația președintelui României la Summitul NATO.

  BUCUREŞTI, 11 iul — Sputnik, Georgiana Arsene. Declaraţiile făcute în urmă cu puţin timp de şeful statului, Klaus Iohannis, la Bruxelles, potrivit cărora România va obţine o prezenţă sporită a NATO pe regiunea Mării Negre nu a rămas fără reacţii.

  Politicianul Radu Cristescu spune, pentru Sputnik, că declaraţiile şefului statului nu pot privite cu seriozitate pentru că acesta „este praf" atât pe politică internă, cât şi externă şi că, prin afirmaţiile acesta demonstrând că nu stăpâneşte subiectul.

  Declaraţiile lui Iohannis au fost făcute pe principiul „Marea Neagră, lac rusesc", mai este de părere Radu Cristescu, care a adăugat că preşedintele nu ştie nici el despre ce brigadă este vorba.

  „Declaraţie bâlbâită. Nu ne paşte nici un pericol", a precizat Cristescu, argumentându-şi poziţia prin achiziţia de rachete Patriot de către România în valoare de 4 miliarde de euro.

  „Important e comisionul. O fi ajuns şi la el", a mai spus politicianul, concluzionând că avem un preşedinte care nu a transmis nimic de acolo.

  Reamintim că astăzi şi mâine preşedintele se află la Bruxelles unde participă la Summitul Alianţei Nord Atlantice.

  Tematic

  Provocări: ce urmări ar putea avea sporirea prezenței SUA în Marea Neagră
  (VIDEO) România și SUA au început exercițiile Spring Storm la Marea Neagra
  Rusia reacționează la amenințările NATO în Marea Neagră
  Tagurile:
  opinie, prezenţă sporită, NATO, Radu Cristescu, Klaus Iohannis, Marea Neagră, Rusia, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei