03:42 22 August 2019
În direct
 • EUR19.75
 • USD17.79
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.71
  Pistol

  Şocant: ameninţare cu moartea la adresa premierului

  © Sputnik / Rodion Proca
  ROMÂNIA-MOLDOVA
  Sa primesc un link scurt
  1 0 0

  Premierul a primit un plic, în care era o fotografie a acestuia, un glonţ şi mesajul scris cu litere tăiate din pagini de ziar.

  CHIŞINĂU, 22 feb – Sputnik. Premierul Bulgariei, Boiko Borisov, a primit un plic în care era un mesaj de ameninţare cu moartea la adresa sa. Despre aceasta informează Ria Novosti cu referire la portalul Novinite.

  Borisov a menţionat că incidentul nu l-a luat prin surprindere, dat fiind faptul că recent au fost confiscate trei miliarde de leva bulgăreşti(aproximativ 1,7 miliarde de dolari) de la o grupare de contrabandişti.

  Sursa citată menţionează că plicul a ajuns la sediul consiliului de miniştri al Bulgariei. În acesta a se afla o fotografie a premierului Borisov, un glonţ şi un mesaj scris cu litere tăiate din pagini de ziare, prin care şeful guvernului de la Sofia a fost ameninţat cu moartea.

  Borisov a confirmat că a fost ameninţat cu moartea. Acesta a mai spus că, pe lângă faptul că au fost ridicate trei miliarde de leva bulgăreşti de la contrabandişti, recent au fost demişi şi mai mulţi înalţi funcţionari de stat.

  Luni a devenit cunoscut faptul că premierul bulgar l-a demis pe şeful agenţiei de stat pentru refugiaţi.  Știrile Zilei