15:37 20 Noiembrie 2017
Chişinău+ 6°C
În direct
  US dollars and rubles inside a currency exchange office of a Sberbank

  Ministru: Problemele din economia rusă vor fi de lungă durată

  © Sputnik/ Maksim Bogodvid
  MOLDOVA-ROMÂNIA
  Sa primesc un link scurt
  0 0 0

  Situaţia actuală diferă de crizele cu care s-a confruntat Rusia anterior, Guvernul se pregăteşte de o activitate îndelungată în condiţiile de astăzi, a declarat ministrul Finanţelor Federaţiei Ruse, Anton Siluanov.

  Chişinău, 24 feb — Sputnik. Actualele probleme din economia Federaţiei Ruse poartă un caracter de lungă durată, iar întrucât, deocamdată, nu se aşteaptă schimbări de conjunctură în relaţiile economice externe, trebuie să adaptăm economia şi finanţele noilor realităţi, a declarat şeful Ministerului de Finanţe al FR, Anton Siluanov.

  „Astăzi situaţia este destul de dificilă. Ea diferă de acele crize cu care s-a confruntat ţara noastră şi în anii 1998-1999, şi în anii 2008-2009. Ea diferă prin faptul că situaţia poartă un caracter de lungă durată", a spus Siluanov, în discursul său de la şedinţa colegiului Trezorerie Federale a FR, citat de RIA Novosti.

  Schimbarea condiţiilor interne şi externe le-au resimţit toţi, începând cu cetăţenii şi întreprinderile, până la instituţiile bugetare şi bugetul în sine, a menţionat ministrul rus.

  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei