16:07 23 Aprilie 2018
Chişinău+ 22°C
În direct
  Sticlă pe asfalt după accident rutier

  Un moldovean rămâne în comă, în urma accidentului din România

  © Sputnik / Vladimir Polusatov
  ROMÂNIA-MOLDOVA
  Sa primesc un link scurt
  1 0 0

  În urma accidentului produs duminică dimineaţa pe teritoriul României cu implicarea unui microbuz din Republica Moldova, în spital mai rămâne internat un moldovean.

  CHIŞINĂU, 14 mar – Sputnik. Un cetăţean al Republicii Moldova se află în continuare în comă la Spitalul de neurochirurgie din orașul Cluj-Napoca, România. 

  În dimineaţa zilei de duminică, în jurul orei 6:00, în județul Sălaj, România, a avut loc un accident rutier cu implicarea unui autovehicul din Republica Moldova. 

  Din informația oferită de Poliţia Sălaj Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chișinău, microbuzul care circula regulamentar a fost izbit frontal de un camion care a intrat pe contrasens.

  În microbuz se aflau cinci persoane, cetăţeni ai Republicii Moldova, dintre care patru au necesitat asistenţă medicală și au fost transportate la spitalul de urgenţă din orașul Dej. Ulterior, cei patru moldoveni au fost externaţi. În spital mai rămâne unul în stare extrem de gravă.

  Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene în comun cu Ambasada Republicii Moldova în România este în contact permanent cu autoritățile române pentru a monitoriza cazul.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei