17:53 11 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.22
 • RUB0.26
 • RON4.23
 • UAH0.62
  Drapelul RM

  Traian Băsescu vrea cetățenia Republicii Moldova

  © Sputnik / Мирослав Ротарь
  ROMÂNIA-MOLDOVA
  Sa primesc un link scurt
  Traian Băsescu și cetățenia moldovenească (22)
  703

  La recomandarea președintelui moldovean, Nicolae Timofti, fostul președinte al României a depus cererea pentru obținerea cetățeniei Republicii Moldova

  CHIȘINĂU, 18 mar — Sputnik. Fostul președinte al României, Traian Băsescu și soția sa, Maria, au depus cererea pentru a obține cetățenia Republicii Moldova, scrie unimedia.md, care face referire la informația confirmată de serviciul de presă al președintelui moldovean.

  Precizăm că Traian Băsescu a declarat anterior că a discutat acest subiect cu președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, care i-ar fi recomandat să depună cererea în cauză până se va sfârși mandatul său, adică în luna martie curent.

  "Am discutat până acum, chiar și la ultima mea vizită și cred că am mai discutat și la telefon acest subiect. Președintele Timofti mi-a spus să fac o cerere în acest sens. Urmează să o fac, mai pe finalul mandatului domnlui Timofti, ca să nu creez speculații în R. Moldova”, declarase fostul președinte român în cadrul unui interviu realizat de Unimedia.

  Тема:
  Traian Băsescu și cetățenia moldovenească (22)
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei