18:59 22 Aprilie 2018
Chişinău+ 22°C
În direct
  Гей-парад в Стамбуле, Parada gay

  Steagul UE, steag al homosexualității. Acțiunile CE, jignire a poporului român

  © Sputnik / Андрей Стенин
  ROMÂNIA-MOLDOVA
  Sa primesc un link scurt
  33 0 0

  Participarea oficială a Comisiei Europene la parada gay de la Amsterdam este străină valorilor creștine europene și românești și constituie o trădare a istoriei și culturii europene, a declarat liderul PRU, Bogdan Diaconu.

  BUCUREȘTI, 22 mar — Sputnik. Președintele Partidului România Unită (PRU), Bogdan Diaconu, a criticat dur, într-o postare pe Facebook, planurile Comisiei Europene de a participa în luna iunie 2016 la parada gay care ar urma să aibă loc la Amsterdam.

  „Repudiem o Comisie Europeană participantă la parada gay 2016 de la Amsterdam cu o ambarcațiune sub steagul UE", a scris Diaconu.

  Liderul PRU a mai menționat că prin implicarea Comisiei Europene în promovarea homosexualității, steagul Uniunii Europene a devenit un steag al homosexualității și, prin urmare, el trebuie respins în România.

  Politicianul român a mai accentuat că țara sa nu a intrat în Uniunea Europeană ca să calce în picioare valorile creștine și acțiunile oficialilor de la Bruxelles reprezintă o jignire la adresa poporului român și a valorilor sale.

  „România nu a intrat în UE ca să participe la promovarea homosexualității, a lesbianismului și a altor forme deviante de sexualitate, iar participarea oficială a Comisiei Europene la parada gay de la Amsterdam reprezintă o jignire la adresa poporului român și a valorilor sale", a scris Bogdan Diaconu, catalogând instituția europeană menționată „total străină de credința și de tradiția poporului român".

  Președintele PRU a mai menționat că menirea Comisiei Europene este să asigure un trai mai bun pentru cetățenii Europeni, dar nu să promoveze o paradă gay.

  „În timp ce țările Europei se confruntă cu crize, cu șomaj, cu o sărăcire accentuată a populației și cu invazia migranților, Comisia Europeană alege să se joace de-a curcubeul!„, precizează Diaconu.

  Politicianul de la București a mai subliniat în postarea sa că România trebuie să-și recâștige suveranitatea și să-și apere istoria și cultura și că România a aderat la Uniunea Europeană, nu la Uniunea Sodomei și Gomorei și nici la Eurabia migranților!

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei