01:35 20 Iulie 2018
În direct
 • EUR19.33
 • USD16.66
 • RUB0.26
 • RON4.15
 • UAH0.63
  Vladimi Putin

  În ce relații este Vladimir Putin cu fosta sa soție

  © Sputnik / Александр Вильф
  ROMÂNIA-MOLDOVA
  Sa primesc un link scurt
  2 0 0

  Oamenii aleg deputații Dumei de Stat sau președintele pentru ca aceştia să lucreze, iar viața privată nu este un subiect important, a subliniat președintele rus.

  CHIȘINĂU, 14 apr — Sputnik. În cadrul „dialogului în direct" care a început joi la ora 12.00, președintele Federației Ruse a răspuns la mai multe întrebări adresate de cetățeni.

  Cu referire la viața sa privată și la zvonurile privind o nouă căsătorie a fostei sale soții Ludmila Putin, președintele Federației Ruse a fost întrebat când le va fi prezentată cetățenilor ruși prima doamnă.

  „Suntem în relații bune cu Ludmila Aleksandrovna. Ea este bine și eu sunt bine", a răspuns Vladimir Putin.

  Oamenii aleg deputații Dumei de Stat sau președinte pentru ca aceştia să lucreze, iar viața privată nu este un subiect important, a subliniat președintele rus. Putin nu a exclus însă că la un moment dat o va prezenta pe prima doamnă.

  Tradiţionalele „dialoguri în direct" au demarat încă în primul mandat al președintelui Putin. Primul a avut loc la 24 decembrie 2001. Recordul de durată a fost stabilit de „dialogul" din anul 2013 — 4 ore 47 de minute. În anii 2004 și 2012 acest eveniment nu a avut loc.

  Ultimul „dialog în direct" s-a produs la 16 aprilie 2015. Acesta a fost unul record după numărul de adresări, peste 3 milioane de apeluri telefonice și mesaje sms. Timp de 3 ore și 57 de minute, șeful statului rus a reușit să răspundă la 74 de întrebări.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei