23:51 24 Februarie 2018
Chişinău-5°C
În direct
  NATO

  Deputat: militarii NATO vin de zece ani în Moldova

  Минобороны РМ
  ROMÂNIA-MOLDOVA
  Sa primesc un link scurt
  0 0 0

  Președintele Comisiei parlamentare Securitate națională, apărare și ordine publică susține că reprezentanții forțelor armate ale NATO vin cu regularitate în Moldova pe parcursul ultimilor zece ani.

  CHIȘINĂU, 4 apr – Sputnik. Deputatul liberal Veaceslav Untilă, care este și președinte al Comisiei Securitate națională, apărare și ordine publică, s-a arătat surprins de insistența colegilor săi din fracțiunea parlamentară a PSRM, care au cerut să fie examinată la ședința de miercuri a acestei comisii legalitatea intrării militarilor SUA pe teritoriul Republicii Moldova.

  Potrivit lui Veaceslav Untilă, militarii din blocul NATO vin în Republica Moldova cu regularitate pe parcursul ultimilor zece ani.

  El s-a arătat surprins de faptul că abia acum cineva a cerut să fie verificată minuțios legalitatea intrării acestor militari în Moldova.

  Pe de altă parte, deputații socialiști au declarat că au depistat o serie de nereguli legate de intrarea în țara noastră a contingentului de militari americani, care urmează să participe la operațiunea “Dragon Pioneer 2016”.

  Propunerea socialiștilor a fost respinsă de majoritatea membrilor comisiei.

  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei