12:44 17 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.65
 • USD16.97
 • RUB0.26
 • RON4.21
 • UAH0.61
  Explozie București

  Explozie la București. Celulă de criză la Ministerul Sănătății

  ziaruldeiasi.ro
  ROMÂNIA-MOLDOVA
  Sa primesc un link scurt
  1 0 0

  După explozia puternică din Sectorul 6 vor fi chemați medicii specializați în Franța pentru a trata victimele, transmite B1TV.

  CHIȘINĂU, 5 iun — Sputnik. Mai multe persoane au fost rănite astăzi la București după ce o butelie de la un grătar de mici a explodat într-un târg de vechituri din zona Valea Cascadelor, Sectorul 6. Explozia a fost urmată de incendiu, focul fiind lichidat imediat de către pompieri, care au intervenit cu 2 autospeciale de stingere.

  În total au fost grav rănite 12 persoane, 4 au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar cele 8 victime care necesită îngrijiri de specialitate au fost transportate către Spitalul Clinic de Urgență București, Spitalul Universitar de Urgență București și Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri.

  La Ministerul Sănătății a fost instituită o celulă de criză. Potrivit B1TV, care face referire la RL, vor fi chemați medicii de la Spitalul Floreasca specializați în Franța pentru a trata victimele exploziei.

  La moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs explozia.

  Unul dintre martori a susținut pentru B1 TV că mai întâi s-a produs o explozie mică urmată de o degajare de fum, iar apoi a mai fost o explozie ceva mai mare, urmată de un incendiu.

  "Am avut noroc că eram în blugi și adidași, că altfel aveam arsuri în zona picioarelor. Am alergat și tot am fost prins de suflu și am fost ars un pic la coate și antebraț. Sper ca în două trei săptămâni totul să fie de domeniul trecutului", a spus Dragoș Grijincu.

  El a mai precizat că butelia făcea parte dintr-un restaurant ambulant, unde se vindeau mici și bere. 

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei