16:14 17 Martie 2018
Chişinău+ 13°C
În direct
  Cătălin Predoiu

  Victimele scrutinului: Predoiu a plecat din fruntea PNL Bucureşti

  cotidianul.ro
  ROMÂNIA-MOLDOVA
  Sa primesc un link scurt
  0 0 0

  Liderii PNL Vasile Blaga şi Alina Gorghiu se află la sediul de campanie al partidului din Aleea Modrogan 22, pentru a coordona numărătoarea paralelă a voturilor, în timp ce Cătălin Predoiu şi-a prezentat deja demisia din funcţia de preşedinte al Organizaţiei PNL Bucureşti.

  BUCUREȘTI, 6 iunie – Sputnik. Vasile Blaga spune că e mulţumit de rezultatele din ţară, dar nu şi de cele obţinute în Bucureşti.

  Cătălin Predoiu şi-a dat demisia de la şefia PNL Bucureşti în urma rezultatelor obţinute la alegerile locale, relatează TVR1.

  "Îmi depun mandatul de la conducerea filialei PNL Bucureşti. O fac cu fruntea sus, dar cu foarte mult regret în suflet”,  a spus Cătălin Predoiu.

  Cătălin Predoiu a ieşit pe locul al treilea la Primăria Bucureşti (10, 74%), în timp ce Gabriela Firea (PSD) a câştigat cu 43, 56%, iar Nicușor Dan (Uniunea Salvați Bucureștiul) s-a situat pe locul al doilea 29,5%.

  Liberalii au convocat pentru miercuri, ora 15.00, şedinţa Biroului Politic Naţional unde urmează să fie discutate măsurile care se impun cu privire la rezultatul obţinut în alegerile locale.

  Prim-vicepreşedintele PNL Adriana Săftoiu, a declarat la RFI că responabilitatea revine tuturor celor care au luat decizii şi că nu se poate da vina pe Cătălin Predoiu, mai ales că acesta a intrat în cursa electorală foarte târziu.

  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei