17:42 18 Ianuarie 2018
Chişinău-1°C
În direct
  Polițiști moldoveni

  Poliția vrea să comunice cu tine pe Viber. Vezi aici motivul

  © Sputnik/ Мирослав Ротарь
  ROMÂNIA-MOLDOVA
  Sa primesc un link scurt
  0 0 0

  IGP a specificat că este interesat de opinia cetățenilor cu privire la siguranța rutieră, securitatea și ordinea publică, violența domestică, delicvența juvenilă și alte domenii.

  CHIȘINĂU, 11 iun – Sputnik. Inspectoratul General al Poliției a pus din 10 iunie la dispoziția cetățenilor un nou serviciu, prin intermediul căruia va fi posibilă comunicarea cu poliția simplu și rapid. Este vorba despre un număr Viber, prin intermediul căruia poliția intenționează să recepționeze propunerile cetățenilor în vederea îmbunătățirea serviciilor polițienești.

  Este vorba despre numărul Viber +373 (0) 78090902, la care toți cetățenii sunt îndemnați să-și expedieze ideile, comentariile, sugestiile sale privind îmbunătățirea serviciilor polițienești în diferite domenii.

  IGP a specificat că este interesat de opinia cetățenilor cu privire la siguranța rutieră, securitatea și ordinea publică, violența domestică, delicvența juvenilă și altele.

  Instituția dă asigurări că ideile și sugestiile cetățenilor vor fi recepționate non stop.

  ”Ulterior acestea vor fi analizate și după caz implementate”, a menționat IGP.

  Acest serviciu, a mai subliniat instituția, vine să susțină una din prioritățile poliției de a fi mai receptivi la solicitările cetățenilor. În același timp,  cetățenii au posibilitate de a se implica în procesul de reformare și dezvoltare a poliției.

  IGP promite că în viitorul apropiat va lansa și alte servicii utile pentru cetățeni și va relansa serviciul ”Martor Ocular” pe pagina sa web oficială.

  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei