21:45 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Ambulanța

  O fată a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 11

  © Sputnik / Andrey Stenin
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  6301

  O fată de 20 de ani a supraviețuit după ce a căzut de la nivelul 11 al unui bloc din Moscova, comunică postul de televiziune 360.

  CHIȘINĂU, 26 oct — Sputnik. Incidentul a avut loc luni dimineața. Domnișoara a fost salvată de moarte doar pentru că a căzut pe un automobil parcat în apropierea blocului.

  "Declanșarea sistemului de alarmă a ajutat la găsirea fetei care își pierduse cunoștința", menționează postul de televiziune.

  Potrivit martorilor oculari, în ajunul accidentului victima se certase cu prietenul său. Acum fata se află în secția reanimare a unui spital din capitala rusă, iar medicii califică starea ei ca una foarte gravă.

  Tagurile:
  cădere, blocuit locuit, accident, Moscova
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   1248
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   124
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1163