07:12 23 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.12
 • USD17.88
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Vladimir Putin la uzina Avtodizel

  Vladimir Putin a dezvăluit motivele sale de bucurie în funcția de președinte

  © Sputnik / Michael Klimentyev
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  7121

  În calitate de preşedinte al Federaţiei Ruse, Vladimir Putin a menţionat că bucuriile sale nu diferă mult de cele ale muncitorilor din uzina Avtodizel.

  BUCUREŞTI, 23 nov — Sputnik. Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat sâmbătă, în timpul unei conversații cu muncitorii uzinei Avtodizel din regiunea Iaroslavl din Rusia că beneficiile meseriei sale nu diferă mult de satisfacţiile muncitorilor, informează Sputnik International.

  "Aspectul cel mai pozitiv al muncii mele nu diferă de cel al muncii voastre — atunci când aduce satisfacție și vă atingeţi obiectivele pe care le stabiliţi, atunci cand faci ceva important, necesar și bun, este benefic pentru tine și pentru cei pentru care lucrați; este cea mai mare satisfacție când sunteți mulțumiţi de rezultatele muncii voastre", a spus Putin.

  Vorbind despre aspectele negative ale muncii sale, liderul rus a spus că există o mulțime de emoții negative, dar "nimic nu se poate face".

  "Atunci când ceva nu merge bine sau când cineva te lasă jos, atunci când te confrunţi cu alte circumstanțe neprevăzute, acest lucru este deliciul muncii noastre că suntem capabili de a depăși aceste dificultăți și de a obține rezultatul dorit", a conchis presedintele rus.

  Tagurile:
  industrie, Avtodizel, Vladimir Putin, Federația Rusă
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei