05:58 20 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Dmitri Rogozin

  Rogozin: Aplicarea armelor de mare precizie are efecte politice puternice

  © Sputnik / Сергей Мамонтов
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  6513

  Vicepremierul rus a declarat pentru un post de televiziune rusesc că aplicarea armelor de mare precizie are efecte politice puternice.

  CHIȘINĂU, 30 dec — Sputnik. Vicepremierul Federație Ruse, Dmitrii Rogozin, a declarat pentru televiziunea "Rossia 24" că aplicarea armelor de precizie înaltă, care sunt produse de complexul militar-industrial rus, au efecte politice puternice, scrie RIA Novosti.

  "Vă prezentăm care sunt noile performanțe realizate de Ministerul Apărării. Arătăm cum se aplică armele de precizie înaltă asupra țintelor atunci când inamicul se ascunde în rândul populației civile. Putem lovi asupra unei celule teroriste chiar și unde există o infrastructură densă, deoarece, în caz contrar, înțelegem care vor fi reacțiile împotriva Rusiei. Anume aplicarea acestor tipuri de arme crează efecte politice puternice, deoarece lovim în inamic făra să aibă de suferit populația civilă", a declarat Rogozin.

  În declarațiile sale, demnitarul rus a lăsat să se înțeleagă că armamentul de producție rusească este mult mai ieftin și la fel de eficient, iar pe alocuri poate încă mai bun decât cel american.

  Tematic

  Reacția Bucureștiului la traversarea spațiului aerian român de către Rogozin
  Tagurile:
  efecte politice, arme de înaltă precizie, Terorism, Dmitri Rogozin, Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei