06:21 21 Ianuarie 2018
Chişinău-4°C
În direct
  Flota rusă

  Flota Rusă din Marea Neagră a efectuat peste 100 de exerciţii în 2016

  Ministerul Apărării FR
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  7601

  Rachetele Flotei Ruse au fost folosite în mai mult de 100 de exerciţii în Marea Neagră în anul 2016. De asemenea, au fost îndeplinite cu succces peste 450 de misiuni de incendiu.

  BUCUREŞTI, 3 ian — Sputnik. Rachetele și artileria din Flota Rusiei la Marea Neagră au fost folosite intens în anul 2016, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Flotei Ruse, relatează Sputnik International.

  "Pe parcursul anului trecut, rachetele și artileria care fac parte din unităţile trupelor de coastă din Flota Mării Negre au participat la mai mult de 100 de exerciţii tactice (comandă și personal) de scară diferită", a declarat reporterilor căpitanul de rangul întâi Vyacheslav Trukhachev.

  Oficialul a adăugat că, în pe parcursul anului 2016, militarii ruși au lansat rachete împotriva ţintelor de mare. Au fost folosite sistemele de rachete de coastă Bastion și Bal, precum și sistemele de artilerie Bereg.

  Potrivit purtătorului de cuvânt, trupele din flota Mării Negre și de la brigada de apărare de coastă au îndeplinit mai mult de 450 de misiuni de luptă.

  Tematic

  Oficial: Rusia va răspunde „corespunzător” la prezenţa NATO în Marea Neagră"
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei