19:12 20 Ianuarie 2018
În direct
  Russische Su-25 auf dem Stützpunkt im syrischen Hmeimim

  Forțele Aeriene ale Rusiei şi-au îndeplinit misiunea în Siria

  © Sputnik/ Dmitriy Vinogradov
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Războiul din Siria (118)
  11021

  Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a declarat marți că Forțele Aeriene rusești şi-au îndeplinit în Siria sarcina stabilită de către președintele Vladimir Putin.

  BUCUREŞTI, 10 ian — Sputnik. Rusia şi-a îndeplinit misiunea în Siria, deşi a întâmpinat greutăţi din partea coaliţiei internaţionale antiteroriste conduse de Statele Unite, a declarat marţi ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, potrivit Sputnik International.

  Ministrul Şoigu a menţionat că sarcina stabilită de preşedintele Vladimir Putin a fost îndeplinită.

  "Am îndeplinit sarcina principală stabilită de către Comandantul Suprem [Vladimir Putin] anul trecut. Nu contează cât de dificil a fost pentru noi, cât de mult am avut nevoie de susţinerea coaliţiei internaţionale antiteroriste, care, în opinia mea, a înrăutăţit situaţia şi din nefericire noi nu am primit niciun ajutor", a declarat ministrul Apărării.

  Secretarul american al Apărării, Ash Carter, „a amestecat" țările care au avut o contribuţie zero la eforturile antiteroriste din Siria sau a făcut estimări inexacte, a mai spus Serghei Șoigu.

  Carter a făcut aceste remarci duminică, susținând că Rusia nu a făcut nimic împotriva terorismului din Siria, ci coaliţia condusă de SUA împotriva ISIS a fost eficientă.

  Тема:
  Războiul din Siria (118)
  Tagurile:
  Siria, Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei