06:56 22 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.52
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON4.12
 • UAH0.72
  Vladimir Putin

  Putin a dezvăluit de ce este atât de energic

  © Sputnik / Михаил Климентьев
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  19151

  În timpul unei vizite de lucru într-o regiune a Rusiei, liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a dezvăluit cum îi reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, în pofida unui regim de lucru suprasolicitat.

  CHIȘINĂU, 12 ian — Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a recunoscut că antrenamentele de sambo și judo îl ajută să facă față suprasarcinilor.

  Joi, Putin a avut o întâlnire de lucru cu liderul Republicii Adîgheia, Aslan Tkhakushinov (care își încheie mandatul) și președintele Parlamentului Adîgheii, Murat Kumpilov (care va asigura interimatul funcției de șef al executivului în această regiune). În timpul discuțiilor Tkhakushinov i-a adus mulțumiri președintelui rus și a remarcat faptul că liderul de la Kremlin e într-o permanentă mișcare.

  „Vă sunt foarte recunoscător pentru munca depusă și pentru susținerea permanentă. Eu Vă numesc „Perpetuum Mobile”, adică persoana care este într-o permanentă mișcare. Mă uimește cum Dumneavoastră puteți suporta o asemenea sarcină. Probabil va ajută antrenamentele de sambo sau judo", a declarat Tkhakushinov.

  "Exact", a răspuns Putin.

  Vladimir Putin este maestru în sport la sambo și judo. În Japonia are loc cu regularitate un turneu al luptelor de autoapărare fără arme, organizat în cinstea liderului de la Kremlin.

   

  Tematic

  Peskov: Putin preferă nu doar șahul clasic, dar și cel geopolitic
  Tagurile:
  suprasolicitare, energie, perpetuum mobile, sambo, judo, Murat Kumpilov, Aslan Tkhakushinov, Vladimir Putin, Adîgheia, Japonia, Federația Rusă


  Știrile Zilei