21:55 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Bombardiere Tu-22

  Mai multe bombardiere din Rusia au zburat spre Siria. Atac asupra ISIS

  Ministry of defence of the Russian Federation
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Războiul din Siria (285)
  9331

  Șase bombardiere cu rază lungă de acţiune au zburat din Rusia spre regiunea siriană Deir ez-Zor pentru a ataca obiectivele Statului Islamic (ISIS), a declarat presei Ministerului rus al Apărării.

  BUCUREŞTI, 23 ian — Sputnik. Sâmbătă a fost realizat un raid aerian împotriva ISIS, iar luni, bombardierele Tupolev Tu-22M3 au zburat prin spațiul aerian iranian și irakian și au efectuat lovituri aeriene asupra centrelelor de comandă și arme aparţinând grupului terorist ISIS, a precizat ministerul Apărării, conform Russia Today.

  Armata rusă a declarat că toate țintele au fost distruse cu succes.

  Ca și în raidurile de sâmbătă, avioanele de luptă ruse de la baza aeriana din Khmeimim, Siria, şi-au intersectat zborurile pentru a proteja bombardierele din spațiul aerian sirian.

  În ultima săptămână, luptele s-au intensificat între teroriştii ISIS și forțele guvernamentale din regiunea Deir ez-Zor, așa cum jihadiștii au trimis arme suplimentare pentru o nouă ofensivă majoră.

  În timp ce ISIS a reușit să câștige o parte din teritoriu, capitala provinciei rămâne sub controlul Damascului.

  Тема:
  Războiul din Siria (285)
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   1273
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   125
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1164