11:49 16 Noiembrie 2018
În direct
 • EUR19.31
 • USD17.07
 • RUB0.26
 • RON4.14
 • UAH0.61
  Sochi

  Jocurile Mondiale Militare de Iarnă - Sochi 2017

  © Sputnik / Alexander Vilf
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  5841

  Cel de-al treilea Consiliu Militar al Sporturilor Militare Internaţionale (CISM) a Jocurile Mondiale Militare de Iarnă de la Soci se desfăşoară la cel mai înalt nivel, a spus duminică managerul proiectului jocurilor Guilherme Keese, adăugând că Rusia a făcut o treabă bună în organizarea concursului.

  CHIŞINĂU, 26 feb — Sputnik. Potrivit lui Keese, jocurile de la Sochi reprezintă cel mai mare eveniment care a avut loc în această iarnă. Keese a subliniat faptul că el a vizitat Sochi de două ori înainte de Jocurile CISM, adăugând că după ce a vizitat prima dată orașul în aprilie 2016 el a fost sigur că Rusia va fi capabilă să găzduiască jocurile, întrucât locaţia Olimpică este într-o condiţie foarte bună.

  Russian Defense Minister Sergei Shoigu at the opening of the 3rd CISM World Military Winter Games
  © Sputnik / Nina Zotina
  Russian Defense Minister Sergei Shoigu at the opening of the 3rd CISM World Military Winter Games

  El a mai menţionat că echipa Rusiei a fost cel mai puternic participant al competiţiei, adăugând că aceasta a fost un fapt indiscutabil.

  Keese a mai spus că aştepta ca jocurile de la Sochi să devină cele mai bune din istoria lor.

  Cel de-al treilea turneu al CISM Jocurilor Mondiale Militare de Iarnă au loc în acest an în oraşul rusesc Sochi în perioada 22-28 februarie. Programul sportiv include şapte discipline, inclusiv schi de munte, ski mountaineering, sport climbing, cross country skiing, alpine skiing, biathlon, short track speed skating şi ski orienteering. La competiţie participă echipe din 40 de ţări.

  Tagurile:
  Sochi, Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei