17:46 18 Ianuarie 2018
Chişinău-1°C
În direct
  Vladimir Putin

  Vladimir Putin a concediat zece generali din structurile de forță

  © Sputnik/ Григорий Сысоев
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  9431

  Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a demis zece generali din structurile MAI, Comitetul de anchetă și Serviciul federal de executare a pedepselor

  CHIȘINĂU, 10 mart — Sputnik. Deocamdată nu au fost comunicate cauzele remanierii de cadre operate de președintele Federației Rusie.

  Astfel, a fost eliberat din funcție Vladimir Berglezov, șeful direcției transport a MAI al FR din districtul federal Povoljie; Serghei Bobrovnici, șeful direcției anchetă a Comitetului de anchetă al FR din ținutul Primorie; Aleksandr Gnezdilov, șeful direcției Serviciului federal de executare a pedepselor din regiunea Saratov.

  Totodată, Putin l-a demis pe Serghei Jevlakovici, prim-vicepreședinte al Universității MAI al FR „Vladimir Kikot" din Moscova; Aleksandr Novikov, șeful direcției activități educative, sociale și psihologice a Serviciului federal de executare a pedepselor; Serghei Solodovnikov, șeful direcției principale a MAI al FR din regiunea Samara; Vitali Fedotov, șeful direcției MAI al FR din regiunea Vologda, comunică RIA Novosti.

  A fost demis, de asemenea, Aleksandr Filin, anchetator superior pentru cauze deosebit de importante de pe lângă președintele Comitetului de anchetă al FR; Ivan Șaev, șeful Direcției principale pentru problemele migrației a MAI al FR; Ramazan Iaghiaev, șef de direcție la Serviciului federal de executare a pedepselor din Mordovia.

  În afară de aceasta, au rămas fără funcții Aleksei Smirnov, general-maior al serviciului intern, șeful Direcției Tehnico-Științifice a Ministerului Situațiilor Excepționale al FR; Ramiz Almazov, general-locotenent al serviciului intern, șef al direcției Serviciului federal de executare a pedepselor din regiunea Samara; Anatoli Elizarov, general-maior, director de departament la direcția Ministerului Situațiilor Excepționale.

  Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

  Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

  Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei