05:08 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Dmitry Peskov

  Peskov: Trump este pragmatic și înțelege necesitatea unui dialog cu Rusia

  Host photo agency
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  2001

  Într-un interviu pentru televiziunea americană CNN, purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitrii Peskov, a vorbit despre necesitatea dialogului dintre cele două mari puteri mondiale.

  BUCUREȘTI, 13 mart — Sputnik. Președintele SUA, Donald Trump, este o persoană destul de pragmatică și este conștient de necesitatea unui dialog între Moscova și Washington, scrie RT, citându-l pe purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitrii Peskov.

  „Într-adevăr, dialogul (discuția telefonică între Putin și Trump, nota red.) a fost unul destul de promițător, el este foarte pragmatic, îl am în vedere pe președintele Trump. El nu ascunde faptul că este în dezacord cu Moscova pe anumite subiecte, dar este pragmatic și înțelege că este nevoie de dialog. Trebuie să ne ascultăm reciproc, să vedem care sunt pozițiile fiecăruia pentru că să găsim o soluție", a răspuns Peskov, fiind întrebat cum a decurs discuția între cei doi președinți.

  Cu toate acestea, după părerea purtătorului de cuvânt al liderului de la Kremlin, deocamdată „Moscova nu are o înțelegere clară când anume un asemenea dialog ar putea fi inițiat".

  Reamintim că discuția telefonică între noul președinte ale SUA, Donald Trump, și liderul rus, Vladimir Putin, a avut loc anul acesta, în data de 28 ianuarie.

  Tematic

  Trump se pregătește de întâlnirea cu Putin
  Tagurile:
  persoană pragmatică, convorbire telefonică, Dialog, Dmitrii Peskov, Donald Trump, Vladimir Putin


  Știrile Zilei