18:40 24 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.59
 • USD18.20
 • RUB0.29
 • RON4.36
 • UAH0.69
  Kremlinul

  Kremlinul a comentat documentarul CNN dedicat lui Putin

  © Sputnik / Илья Питалев
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  10921

  Kremlinul a comentat documentarul realizat de postul de televiziune american CNN despre președintele rus Vladimir Putin

  CHIȘINĂU, 13 mart — Sputnik. Purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, a comentat un documentar marca CNN, dedicat lui Vladimir Putin, al cărui premieră urmează să aibă loc la 13 martie.

  "Desigur, ar fi din cale afară de optimist să presupunem că vreo instituție media ar depăși acele limite emoționale și isterice care predomină, din păcate, astăzi în America în raport cu țara noastră. Probabil, acest lucru va influența nota critică a filmului, continuând demonizarea țării noastre și a președintelui nostru", a spus Peskov fiind solicitat să-și exprime opinia față de filmul documentar "Cel mai puternic om din lume", realizat de CNN.

  Reprezentantul Kremlinului a menționat, că nu a privit filmul și așteaptă o posibilitate de-al viziona.

  Potrivit lui Peskov, autorul filmului, Fareed Zakaria, a vizitat în mai multe rânduri Rusia, având întrevederi cu Vladimir Putin. În afară de aceasta, Zakaria a moderat forumul economic la Sankt Petersburg.

  "O notă pozitivă merită de menționat,  însuși faptul că ei ne-au oferit prilejul de a participa la realizarea filmului, prin expunerea pozițiilor noastre în problemele abordate, ceea ce am și făcut", a adăugat purtătorul de cuvânt al șefului statului rus.

  Tagurile:
  Film documentar, CNN, Președinte, Vladimir Putin, Federaţia Rusă, SUA


  Știrile Zilei