19:27 23 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.59
 • USD17.03
 • RUB0.26
 • RON4.20
 • UAH0.61
  President Vladimir Putin

  Putin: atacul SUA asupra Siriei încalcă dreptul internațional

  © Sputnik /
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Bombardamente SUA asupra Siriei 2017 (20)
  11331

  Purtătorul de cuvânt al președintelui Vladimir Putin, Dmitry Peskov, a declarat că atacul Statelor Unite asupra Siriei încalcă dreptul internațional.

  BUCURESTI, 7 apr — Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin crede că Statele Unite au aplicat o gravă abetere de la dreptul internațional și au folosit agresiunea împotriva unui stat suveran, a declarat purtătorul de cuvânt al președinției Federației Ruse, potrivit RT

  Siria
  © Sputnik / Дмитрий Виноградов

  „În ceea ce privește atacurile împotriva unui stat suveran", Dmitry Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Vladimir Putin, a precizat că șeful statului rus consideră situația din Siria ca fiind una de „încălcare a dreptului internațional și, de asemenea, sub un pretext inventat".

  Peskov a insistat că „armata siriană nu are arme chimice". Acest fapt este „observat și confirmat de Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice, unitatea specială a ONU", a menționat Peskov.

  Putin consideră atacul cu rachetelor balistice al SUA asupra Siriei o încercare de distragere a atenției de la victimele din rândul civililor din Irak. Acest lucru, potrivit oficialului rus, aduce daune importante relațiilor americano-ruse, care oricum se află într-o stare deplorabilă.

  Тема:
  Bombardamente SUA asupra Siriei 2017 (20)

  Tematic

  (VIDEO) Statele Unite au bombardat o bază militară siriană. Sunt victime
  Tagurile:
  SUA, Siria, Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei