00:59 24 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Serghei Lavrov

  (VIDEO) Lavrov, jurnaliștilor americani: cine v-a educat?

  © Sputnik / Григорий Сысоев
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  26542

  Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, s-a arătat iritat de modul în care reporterii americani se comportau în ajunul demarării discuțiilor cu secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson

  CHIȘINĂU, 12 apr — Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a făcut o observație jurnaliștilor americani. Incidentul a avut loc în ajunul negocierilor dintre șeful diplomației ruse și secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson.

  Văzându-i pe diplomați, jurnaliștii au început să strige întrebări, care vizau poziția Washingtonului în problema siriană.

  "E adevărat că susțineți guvernul Siriei? Cum comentați declarația de ieri a Casei Albe?", a întrebat unul din reporterii americani, exemplul căruia l-au urmat și ceilalți colegi de breaslă.

  "Cine va educat? De unde aveți astfel de maniere?", i-a întrebat iritat Lavrov, continuându-și discursul, oferind cuvântul și lui Tillerson.

  După un anumit timp, Lavrov s-a adresat jurnalistei: "Acum puteți striga". Drept răspuns aceasta a zâmbit și i-a mulțumit. Colegii ei nu au înțeles ironia diplomatului și au început din nou să-și strige întrebările.

  Tagurile:
  Reporter, ministrul afacerilor externe, Educatie, Jurnaliști, Sergei Lavrov, Rex Tillerson, Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei