02:22 21 Ianuarie 2018
Chişinău-1°C
În direct
  pușcă cu lunetă

  (VIDEO) "Schimbarea jocului": Rusia dezvoltă noua generație de puști cu lunetă

  © Sputnik/ Anton Denisov
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  64941

  Lunetiștii de elită ai Rusiei vor fi în curând echipați cu puști de ultimă oră, a declarat pentru Sputnik directorul Institutului Central de Cercetare pentru Construcția de Mașini, Dmitri Semizorov.

  BUCUREȘTI, 13 apr — Sputnik. În acest an serviciile de informații si cele militare vor fi echipate cu noua generație de puști cu lunetă, supranumite "Precizie", a declarat Dmitri Semizorov, potrivit Sputnik International.

  Noul model este destinat să devină principala arma cu luneta folosită de către serviciile militare și de informații rusești. Noua armă este pe picior de egalitate cu cele mai bune puști cu lunetă produse în lume la ora actuală.

  Într-un interviu pentru Radio Sputnik, Mikhail Degtyarev, redactorul-șef al revistei „Kalașnikov. Arms & Ammo", a declarat că designerii noii puști au lucrat în strânsă legătură cu reprezentanții serviciilor speciale și cu cei din armată.

  „Noua armă cu lunetă oferă credit armelor rusești și forțelor armate rusești. Chiar dacă puștile cu lunetă din uz nu se vor reduce treptat, "Precizia" schimbă paradigma în domeniul armelor militare cu lunetă", a declarat Mikhail Degtyarev.

  Noua pușcă cu lunetă depășește predecesorul său în mai multe caracteristici cheie. Aceasta are o rază de acțiune de peste 2 km, iar acuratețea preciziei asigură o deviație minimă. Are un recul redus, un mecanism de declanșare convenabil și o vedere specială.

   

   

  Tematic

  (VIDEO) Cu noul pod plutitor militarii ruși trec peste orice râu
  Tancul invizibil. Cercetătorii ruşi au descoperit un material unic
  ULTIMA ORĂ: Tancurile rusești intră în Orientul Mijlociu (foto)
  Tagurile:
  echipat, elită, Lunetiști, noua generație, joc, Schimbare, Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei