00:20 27 Mai 2018
Chişinău+ 17°C
În direct
 • EUR19.71
 • USD16.82
 • RUB0.27
 • RON4.26
 • UAH0.64
  Alisa Voks

  (VIDEO) O vedetă din Rusia ironizează pe seama "tinerilor frumoși și liberi"

  © Sputnik / Владимир Астапкович
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  35580

  O vedetă din Rusia ironizează în noul său videoclip pe seama “tinerilor frumoși și liberi”

  CHIȘINĂU, 16 mai — Sputnik. Fosta interpretă a trupei Leningrad, Alisa Voks, a lansat ieri un videoclip la piesa sa "Malâș" ("Puiule"), care a înfuriat reprezentanții opoziției liberale ruse.

  În noua sa piesă, Alisa ironizează pe seama adolescenților care au ieșit la acțiunile de protest din 26 martie, inițiate  de Aleksei Navalnâi, luându-i în derâdere pe cei care "au restanțe la gramatică și istorie, însă visează să schimbe lumea" cu pancarte "care conțin patru greșeli în două cuvinte".

  "Nu este niciodată târziu să înveți din greșeli/Dacă inima îți cere o schimbare, puiule, începe de la tine însuți", cântă Alisa în refren, sfătuindu-i, totodată, pe tineri să "să lase și politica și să se apuce de carte".

  În ajunul lansării clipului, interpreta a explicat care este mesajul piesei: "Morala este una foarte simplă: gândește cu capul, studiază istoria și nu călca pe greblele pe care au călcat generațiile trecute".

  Clipul fostei sale colege de trupă l-a înfuriat liderul trupei "Leningrad", care a răspuns pe Instragram cu o poezie ce conține un limbaj licențios, în care se spune că "puișorii nu sunt deloc proști".

  Tagurile:
  Prosteste, Tinerii frumoși și liberi, Interpretă, Corupție, Piesă, Videoclip, Alisa Voks, Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei