00:22 27 Mai 2018
Chişinău+ 17°C
În direct
 • EUR19.71
 • USD16.82
 • RUB0.27
 • RON4.26
 • UAH0.64
  Telefon mobil

  Operator de telefonie mobilă ce a semnalat probleme de conexiune

  © Sputnik / Григорий Сысоев
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  11601

  Mai mulți operatori ai telefoniei mobile au anunțat apariția unor probleme de conexiune la rețea

  BUCUREȘTI, 19 mai — Sputnik. Operatorii de telefonie mobilă din Rusia Megafon, Bilain și Yota au semnalat apariția unor probleme de conexiune la un număr mai mare de clienți.

  Prima companie care a anunțat apariția unor probleme în rețea a fost Megafon.

  "În prezent se înregistrează multiple probleme de conexiune și lucrăm la soluționarea lor. Cerem scuze pentru incomoditățile create", a anunțat compania vizată pe contul său de Twitter. În același timp, operatorul informează că internetul mobil lucrează fără întreruperi.

  După Megafon, despre existența unor probleme în rețea a anunțat Bilain și Yota, care au promis că vor restabili foarte rapid erorile de conexiune.

  "Din păcate, acum este posibilă apariția unor probleme de conectare la rețea. Lucrăm activ pentru înlăturarea problemelor", au menționat cei de la Yota.

  Atacul masiv cibernetic care a avut loc în mai multe state ale lumii a afectat și compania Megafon pe 15 mai. Ulterior compania a raportat că a înlăturat toate problemele.

  Megafon reprezintă al doilea operator după numărul de clienți din Rusia. Din acțiunile acestei companii, 56,32 la sută aparțin USM Holdings, proprietate a omului de afaceri Alișer Usmanov,  25, 174 aparțin companiei fino-suedeze TeliaSonera, iar 3,92 la sută unei firme-fiice a operatorului Megafon Investments, iar 14,59 la sută din acțiuni sunt listate la bursă.

  Tagurile:
  Rețea, Telefonie mobilă, companie, atacuri cibernetice, Probleme, Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei