21:18 19 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.55
 • USD16.97
 • RUB0.26
 • RON4.19
 • UAH0.61
  Furtună la Moscova

  (FOTO) Dezastru la Moscova: morți și răniți - foto incredibile

  © Sputnik / Евгений Одиноков
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  10410

  O furtună declanșată la Moscova a provocat 40 de victime dintre care șase au decedat

  CHIȘINĂU, 29 mai  — Sputnik. O furtună a provocat șase morți la Moscova, a declarat reprezentanta Comitetului de Investigații din Moscova, Iulia Ivanova. Potrivit primarului Moscovei, Serghei Sobianin, dezastrul natural a provocat peste 40 de victime.

  "Intemperia va dura până seara și va aduce până la o treime din norma lunară a precipitațiilor, iar viteza vântului va ajunge la 16 metri pe secundă", au declarat reprezentanții biroului meteorologic pentru agenția RIA Novosti.

  La Moscova ar putea cădea până la 15 milimetri de precipitaților, e o treime din normă… viteza vântului este mare. După ora 21:00 acest proces ar putea să se extindă dincolo de regiunea Moscovei, au declarat sursele din cadrul biroului meteorologic.

  Acum rafalele de vânt ajung la o viteză de 16 metri pe secundă și ar putea să se întețească.

  Intemperia a provocat mai multe victime. Serviciul de Situații Excepționale din capitala rusă a spus că o persoană a murit după ce vântul a doborât un copac în apropierea stației de metrou Universitatea. O tânără a decedat strivită de un copac în apropierea Centrului Expozițional, iar în cartierul Liuberți o femeie a fost lovită de o foaie de metal.

  Copacii căzuți au blocat și accesul la reședința prim-ministrului Dmitri Medvedev.

  Tagurile:
  Furtună, Moscova, Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei