20:00 23 Mai 2018
Chişinău+ 26°C
În direct
  Navalny

  Liderul opoziției liberale ruse, Alexei Navalnîi, a fost reținut de poliție

  © Sputnik / Grigoriy Sisoev
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  4610

  Poliția a reținut liderul opoziției ruse Alexei Navalnîi pentru lansarea îndemnurilor de organizare a unui manifestații neautorizate

  BUCUREȘTI, 12 iun — Sputnik. Liderul opoziției liberale ruse, Alexei Navalnîi, a fost reținut de colaboratorii poliției, fiind însoțit la secție de poliție pentru încheierea procesului verbal cu privire la o contravenție administrativă.

  "Alexei Navalnîi, care a publicat în internet îndemnuri de a pleca de pe bulevardul Saharov, unde se desfășoară manifestațiile opoziției coordonate cu primăria Moscovei, spre strada Tverskaia pentru organizarea unor acțiuni de protest neautorizate, a fost reținut de forțele de ordine și în prezent se află la secția de poliție îi sunt întocmite procese verbale în legătură contravenții administrative", se spune între-un comunicat al Ministerului rus al Afacerilor Interne.

  Primăria orașului Moscova a declarat că tentativele de organizare a unor manifestații în altă locație decât cea convenită cu autoritățile locale "reprezintă o provocare".

  Anterior soția lui Navalnîi, Iulia, a anunțat că soțul său a fost reținut la scara blocului în care locuiește.

  Tematic

  Va putea sau nu să candideze Navalnâi pentru funcția de președinte al Rusiei
  Tagurile:
  Opoziție, Opoziția, acțiuni de protest, Reținere, Alexei Navalny, Moscova, Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei