19:55 23 Mai 2018
Chişinău+ 26°C
În direct
  Avion F/A-18F Super Hornet

  Moscova: Acțiunile coaliției conduse de SUA în Siria - susținere a teroriștilor

  © Photo : US Navy / Jacob Estes
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  21350

  Moscova vede atacul coaliției conduse de SUA asupra avionului militar al guvernului sirian ca act de agresiune și asistență pentru teroriștii împotriva cărora Washingtonul luptă, potrivit adjunctului ministerului rus de externe, Serghei Ryabkov.

  BUCUREȘTI, 19 iun — Sputnik. Statele Unite au încălcat direct dreptul international, a declarat Serghei Ryabkov, adjunctul ministerului rus de externe, potrivit RT.

  Serghei Ryabkov a comentat atacul coaliției internaționale conduse de SUA asupra avionului military aparținând guvernului sirian.

  "Ce este atunci, dacă nu un act de agresiune, un act care încalcă în mod direct dreptul internațional", a declarat Ryabkov jurnaliștilor la Moscova.

  "Dacă doriți, este de fapt ajutor pentru teroriștii împotriva cărora americani luptă, declarând că duc o politică de combatere a terorismului", a adăugat oficialul.

  Oficialul rus a adăugat că acțiunea SUA ar trebui să fie în primul rând privită ca o continuare a agendei de neglijare a normelor dreptului internațional. Indiferent cine are puterea la Washington, America încalcă elementele de bază ale relațiilor internaționale.

  Tematic

  Pericol în Siria: ciocniri cu americanii, avion rusesc doborât, atac iranian!
  Teroriștii ISIS părăsesc orașul Raqqa din Siria. Încă o victorie a Armatei Ruse
  (VIDEO) Marina Rusă a distrus toate obiectivele ISIS de lângă Palmyra, Siria
  Mai mulți oameni pașnici uciși de coaliția condusă de SUA în Siria
  Tagurile:
  act de agresiune, Coaliție, teroriști, SUA
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei