13:02 28 Mai 2018
Chişinău+ 22°C
În direct
 • EUR19.73
 • USD16.85
 • RUB0.27
 • RON4.26
 • UAH0.64
  Vladimir Putin

  Putin: Rusia nu vrea război cu nimeni

  © Sputnik / Алексей Никольский
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  31961

  Potrivit lideruluide la Kremlin, Rusia nu are nici o intenție de a începe război cu cineva, dar nu va călca în picioare interesele legitime ale Federației Ruse.

  BUCUREȘTI, 15 iul — Sputnik. Rusia nu intenționează să facă război cu nimeni, dar rămâne hotărâtă să apere interesele sale într-un mod civilizat, a declarat președintele rus Vladimir Putin.

  „Nu vrem să avem dispute și nici război cu nimeni, dar ne așteptăm ca alții să ia în considerare poziția noastră, interesele noastre și drepturile legitime să le respecte", a anunțat șeful Kremlinului în timpul unei întâlniri cu angajații uzinei miniere Lebedinsk din regiunea Belgorod.

  Vladimir Putin a subliniat că Rusia este cea mai mare țară din lume în ceea ce privește întinderea geografică și are o populație foarte mare.

  „Nu putem să nu avem propriile noastre interese, și suntem hotărâți să le apărăm prin mijloace legitime", a adăugat Putin.

  De asemenea, potrivit lui, pentru a facilita acest lucru, Rusia ar trebui să facă eforturi în a prezenta informații obiective în special în ceea ce privește istoria ei.

  Tematic

  Trump dezvăluie ce-i va cere lui Putin când se vor întâlni la Casa Alba
  „Ingerința rusă”: Trump relevă detalii din dialogul său cu Putin
  (VIDEO) Vladimir Putin și Melania Trump, despre ce au vorbit?
  Putin a apreciat chipiul minune, care nu le permite șoferilor să adoarmă
  Trump, linșat politic în SUA după înțelegerea cu Putin
  Tagurile:
  Război, Vladimir Putin, Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei