11:43 22 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.47
 • USD16.99
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.60
  Damasc

  Ambasada rusă din Siria a fost atacată cu aruncătoare de mine

  © Sputnik /
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  89 0 0

  Ambasada Federației Ruse de la Damasc a fost atacată cu aruncătoare de mine, anunță Ministerul de Externe de la Moscova.

  BUCUREȘTI, 2 aug — Sputnik. Potrivit sursei, două obuze au căzut pe teritoriul misiunii diplomatice, iar alte două au explodat în apropierea sediului misiunii diplomatice. Atacul a fost efectuat de pe pozițiile luptătorilor grupărilor teroriste.

  "Din fericire, nu există nicio victimă, ci doar daune nesemnificative", se arată în anunțul MAE rus.

  Ministerul de Externe al Rusiei a condamnat atacul terorist asupra ambasadei ruse

  "Condamnăm cu fermitate atacurile teroriste asupra misiunii diplomatice din Damasc. Am dori să reamintim că Rusia a atras în mai multe rânduri atenția la caracterul barbar al atacurilor asupra zonelor rezidențiale din partea teroriștilor din Damasc și alte localități siriene", se spune în comunicatul diplomației ruse.

  MAE rus și-a exprimat speranța că normele etico-morale ale colegilor dintr-un șir de state occidentale, membre a Consiliului de Securitate ONU vor permite oferirea unor aprecieri a acestei acțiuni criminale.

  "La rândul său confirmăm că direcția principială și consecventă a Rusiei în ceea ce privește lupta fără compromisuri împotriva teroriștilor în Siria va fi continuată", se spune în comunicat.

  Tagurile:
  Atac, Aruncătoare de mine, Ambasada Federației Ruse la Damasc, Damasc, Siria
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei