11:05 23 Martie 2019
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.25
 • RUB0.27
 • RON4.13
 • UAH0.63
  Ascensor

  Ascensorul dintr-un bloc locativ s-a prăbușit cu tot cu oameni

  © Sputnik / Александр Кряжев
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  210210

  Ascensorul unui bloc locativ s-a prăbușit cu tot cu oamenii care urcaserî în el, iar asta s-a întâmplat în orașul Celeabinsk

  BUCUREȘTI, 15 aug — Sputnik. Cabina unui ascensor a căzut cu tot cu oameni. Incidentul a avut loc într-un bloc locativ din orașul Celeabinskm.

  Din fericire nicio persoană nu a avut de suferit, anunță RIA Novosti, cu referire la purtătorul de cuvânt al Serviciului situații excepționale, Rimma Sadykova.

  Potrivit presei locale, accidentul a avut loc pe 12 august curent, într-un bloc nou cu 26 de nivele. În ascensor se aflau șase persoane, care coborau de la etajul 19. Liftul a căzut în gol la nivelul etajului trei. Pasagerii au fost eliberați peste 15 minute.

  "Sâmbătă, la serviciul situații excepționale local a fost recepționat un semnal dintr-un bloc locativ, unde ar fi căzut cabina unui lift, în care se aflau pasageri. Intervenția noastră nu a avut loc, prezența salvatorilor nu era necesară. Potrivit informațiilor noastre, nicio persoană nu a avut de suferit", a declarat reprezentantul serviciului situații excepționale.

  Aceasta a specificat că la sosirea salvatorilor în lift nu se mai afla nicio persoană.

  Tagurile:
  Ascensor, pasageri, accident, Celeabinsk, Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei