01:55 23 Mai 2018
Chişinău+ 17°C
În direct
  Polițiști pe o stradă din Moscova

  Teroarea continuă: Două gări din Moscova au fost evacuate după o alertă cu bombă

  © Sputnik / Наталья Селиверстова
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  35 0 0

  În ultimele două zile, în marile orașe din Rusia, au fost înregistrate o serie de apeluri telefonice anonime care anunțau „minarea" diferitelor clădiri administrative și comerciale.

  CHIȘINĂU, 13 sept — Sputnik. Din cauza alertei cu bombă la Moscova sunt evacuați la ora actuală călătorii din gara Iaroslavl și, parțial, din gara Kazan, însă circulația trenurilor decurge conform orarului, transmite RIA Novosti cu referire la serviciul de presă al Căii Ferate din Rusia.

  Angajații departamentului respectiv au adăugat că în gara Kiev verificările s-au încheiat, iar „Gara activează în regim obișnuit".

  În ultimele zile în mari orașe din Rusia — Stavripol, Iujno-Sahalinsk, Magadan, Vladivostok, Perm, Kaliningrad, Krasnoiarsk, Iakutsk — au fost înregistrate o serie de apeluri telefonice care anunțau „minarea" clădirilor administrative și a centrelor comerciale, școlilor și cinematografelor.

  Potrivit sursei din cadrul structurilor de forță, din cauza apelurilor anonime, în ajun au fost evacuate 45 de mii de persoane din 22 de orașe. Toate apelurile au fost false, multe dintre acestea fiind din Ucraina.

   

  Tagurile:
  Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei