21:14 26 Martie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.27
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.64
  Vladimir Poutine

  Cine sunt strămoșii lui Vladimir Putin?Această carte dezvăluie fapte necunoscute

  © Sputnik / Ilya Pitalev
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  60320

  Președintele rus ar putea descoperi o nouă parte din arborele său genealogic și să afle despre fapte necunoscute ale strămoșilor săi. Într-adevăr, o carte care conține genealogia sa pe șapte generații a fost scrisă de doi cercetători din Caucaz.

  BUCUREȘTI, 7 oct — Sputnik. Doi cercetători ruși Vladimir Mogilnik și Aleksei Nilogov au prezentat o carte intitulată "Șapte generații ale genealogiei ascendente a lui Vladimir Vladimirovici Putin", în care au reușit să adune date biografice necunoscute anterior despre părinții săi, potrivit Sputnik France.

  Vladimir Putin
  © Sputnik / Владимир Родионов

  Pentru a-și realiza lucrarea, specialiștii au recurs la arhivele de stat din regiunea Tver, precum și la arhivele istorice centrale din Sankt-Petersburg. Sute de documente au servit ca bază pentru munca lor.

  Potrivit experților, genealogia ascendentă a președintelui cuprinde în prezent 15 generații și se întoarce în a doua jumătate a secolului al XVI-lea. Astfel, între secolele al XVIII-lea și al XX-lea, strămoșii lui Vladimir Putin locuiau în regiunea Tver și din secolul XX în Sankt Petersburg.

  Așa cum a subliniat Nilogov, reconstrucția arborelui genealogic al președintelui rus va fi continuată de îndată ce vor fi disponibile noi date.

  Tematic

  Putin a dezvăluit cine este principala personalitate din istoria Rusiei
  Ce planuri are Putin de ziua sa de naștere, 7 octombrie
  Putin știa încă din 2001 că Coreea de Nord deține arma nucleară
  Tagurile:
  Origini, Arborele genealogic, Strămoșii, Vladimir Putin, Tver, Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei